Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Μπίλυ Ζέιν: Ο Μανιάτης που κατέκτησε το Χόλιγουντ

Ο Ζείν έχει ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα. Μιλάει ελληνικά, αγαπά το χωριό του στη Λακωνία, θέλει να βοηθήσει τα ελληνικά προϊόντα να γίνουν γνωστά στην Αμερική. Αν έμενε στην Ελλάδα, το επίθετο του θα ήταν Τζανετάκης. Όμως οι παππούδες του μετανάστευσαν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και αμερικανοποίησαν το όνομα σε  Ζέιν. Και ο Μπίλυ με ρίζες από την Μάνη και την Χίο (από την μητέρα του), κατάφερε να καθιερωθεί στην αρένα της κινηματογραφικής βιομηχανίας με το σπαθί του και την φυσική του ομορφιά.
Η πιο γνωστή ταινία στην οποία εμφανίστηκε είναι ο Τιτανικός αλλά έχει κάνει και καριέρα στην τηλεόραση σε σήριαλ όπως το Twin Peaks αλλά και την μεταφορά της Κλεοπάτρας στην μικρή οθόνη, όπου έκανε τον Μάρκο Αντόνιο.
Γεννήθηκε το 1966 στο Σικάγο και αγάπησε την ηθοποιία από νεαρή ηλικία καθώς και οι δύο γονείς του, την είχαν σαν χόμπι. Η πρώτη του εμφάνιση την δεκαετία του 1980 ήταν στο φιλμ Back to the Future. Η μια επιτυχία έφερε την άλλη και ο Ζέιν έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Παντρεύτηκε και χώρισε γρήγορα και έκτοτε έχει την φήμη μεγάλου καρδιοκατακτητή, γοητεύοντας μάλιστα πολλά μοντέλα. Το τελευταίο μάλιστα ήταν η Αμερικάνα  Κάντις Νιλ, με την οποία απέκτησαν πρόσφατα μια κόρη. Ο  Ζέιν έχει ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα. Μιλάει ελληνικά, αγαπά το χωριό του στη Λακωνία, θέλει να βοηθήσει τα ελληνικά προϊόντα να γίνουν γνωστά στην Αμερική - κυρίως το λάδι - και να έρθει να παντρευτεί στην πατρίδα των παππούδων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: