Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τρεις νεκροί μετά από φωτιές σε Πειραιά, Ασπρόπυργο και Κομοτηνή

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΤΕΙ


Τρία άτομα εντοπίστηκαν νεκρά μετά από φωτιές που εκδηλώθηκαν την Παρασκευή σε ξενοδοχείο
στον Πειραιά, σε σπίτι στον Ασπρόπυργο και σε αποθήκη του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή.
Συγκεκριμένα, ένας 62χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε δώμα σε ταράτσα ξενοδοχείου, στην οδό Βασ. Παύλου στην Καστέλα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ο 62χρονος είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Βούλας με σοβαρά εγκαύματα, όπου και κατέληξε. Στην κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος 3 οχήματα με 9 πυροσβέστες, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν αδιευκρίνιστα. Νεκρή ανασύρθηκε επίσης μία 86χρονη γυναίκα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε παλιό παράπηγμα στον Ασπρόπυργο, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Το μικρό σπίτι, 25 τ.μ. όλο κι όλο, στην οδό Αγίου Δημητρίου, άρπαξε φωτιά γύρω στις 8:40. Περίοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και όταν έφτασαν εκεί οι πουροσβέστες, ανέσυραν νεκρή την 86χρονη γυναίκα που έμενε μόνη της.
Για τα αίτια της φωτιάς, διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Τέλος, έρευνες για τα ακριβή αίτια θανάτου 54χρονου υπαλλήλου του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή διεξάγει η εγκληματολογική υπηρεσία, αλλά και ο ιατροδικαστής.
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ένα μικρό εγκαταλελειμμένο δωμάτιο, δίπλα στο αντλιοστάσιο που ανήκε στον ΟΑΕΔ.
Οι πυροσβέστες εντόπισαν τον 54χρονο με σοβαρά εγκαύματα λόγω φωτιάς.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά η παρουσία του 54χρονου στο συγκεκριμένο χώρο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η αστυνομία Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: