Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Διορία μέχρι το Φλέβάρη στο Σάντος για καινούριο συμβόλαιο

Το αργότερο μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου του 2014 θα περιμένει η ΕΠΟ την απάντηση του Πορτογάλου

Το αργότερο μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου του 2014 θα περιμένει η ΕΠΟ την απάντηση του Σάντος σε
ότι έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας όταν γύρισε από Βραζιλία. Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος με την Εθνική μας ομάδα απασχολεί εδώ και καιρό την ΕΠΟ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι να κάνει και καθώς φαίνεται δεν θα το κάνει ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα όπως είχε δηλώσει. Ωστόσο, στην ΕΠΟ θέλουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους και γι΄αυτόν τον λόγο έδωσαν διορία στον Σάντος να απαντήσει μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου του 2014, μέρα της κλήρωσης της προκριματικής φάσης του EURO 2016 που θα γίνει στην Γαλλία. Το αν θα απαντήσει πιο σύντομα ο εκλέκτορας της Εθνικής ομάδας το ξέρει μόνο ο ίδιος, ωστόσο δεν αναμένεται να απαντήσει μέχρι τα Χριστούγεννα καθώς ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Σαρρής: "Ο πιο ισορροπημένος όμιλος"
Για το θέμα της ανανέωσης του Σάντος είχε ερωτηθεί ο γιώργος Σαρρής και κατά την άφιξη του από την Βραζιλία αργά το βράδυ του Σαββάτου, ενώ είχε μιλήσει και για την κλήρωση του Μουντιάλ.
"Νομίζω ότι είναι ένας όμιλος που μπορείς να έρθεις από πρώτος μέχρι τελευταίος. Πιο ισορροπημένος όμιλος δεν υπάρχει. Δεν είναι ούτε πολύ δύσκολος ούτε πολύ εύκολος. Η Εθνική ομάδα έχει δυνατότητες να περάσει.
Η Εθνική ομάδα έχει φτάσει σε ένα επίπεδο να την σέβονται όλοι κι αυτό φαίνεται στις συζητήσεις που γίνονται στην ΦΙΦΑ και την UEFA. Είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και έχει καταφέρει να τη σέβονται όλοι στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε μεγάλη διοργάνωση είναι παρούσα τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει να χάσει τίποτα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Θα πάει κι αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο.
Το θέμα της ανανέωσης του κυρίου Σάντος θα το ξεκαθαρίσουμε πριν την κλήρωση των προκριματικών του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Φεβρουάριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: