Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η βραδιά του μεγάλου τελικού του Champions League έφτασε!

Γερμανική υπόθεση ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμονή τέλος για τους λάτρεις της στρογγυλής
Για την Μπάγερν, η Ντόρτμουντ αποτελεί μια ομάδα – φόβητρο τα τελευταία χρόνια καθώς η Μπορούσια στον περσινό τελικό κυπέλλου την είχε… διασύρει με 5-2 σκορ.  Στο αγωνιστικό κομμάτι, σημαντική απώλεια για την Μπορούσια αποτελεί ο Μάριο Γκέτσε ο οποίος χάνει τον τελικό λόγω τραυματισμού.
Πάντως, η μεταπήδησή του 21χρονου μεσοεπιθετικού στη Μπάγερν από το καλοκαίρι ενέτεινε την ένταση ανάμεσα στους δύο γερμανικούς κολοσσούς με τον προπονητή της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, να εξαπολύει μύδρους εναντίων της ομάδας του Μονάχου.  Την ίδια ώρα, το έγκριτο γερμανικό περιοδικό Kicker στέλνει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη Ντόρτμουντ, με τον Έλληνα αμυντικό να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «κιτρινόμαυρους». Η Βέρντερ παρουσιάζεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ένα πόσο περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.
θεάς η οποία και φέτος θέλησε να μας κλείσει το μάτι… πονηρά φέροντας αντιμέτωπες σε τελικό δύο κορυφαίες γερμανικές ομάδες. Δεν είναι η πρώτη φορά που δύο ποδοσφαιρικές ομάδες από την ίδια χώρα θα βρεθούν τετ α τετ σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Η αναμέτρηση όμως ανάμεσα στην πολυνίκη πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν και την περσινή τροπαιούχο της Μπουντεσλίγκα, Ντόρτμουντ, το σάββατο το βράδυ στο θρυλικό Γουέμπλεϊ αναμένεται αμφίρροπη με τα στοιχήματα υπέρ της μίας ή της άλλης να δίνουν και να παίρνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: