Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Τι προβλέπει το deal για τον Καπίνο




Μία... ανάσα από τη μεταγραφή του στη Νάπολι είναι πλέον ο Στέφανος Καπίνο, καθώς οι
 Η Νάπολι, που αναζητά τερματοφύλακα, καθώς οι Ντε Σάνκτις και Κολόμπο οδεύουν προς το τέλος της καριέρας τους (36 και 38 ετών αντίστοιχα) πρότεινε αρχικά στον Παναθηναϊκό ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ για τον δανεισμό του, ωστόσο στην πορεία ανέβασε την προσφορά της φτάνοντας τις 400.000 για το «ενοίκιο» της περιόδου 2013-14. Επιπλέον, πρότεινε οψιόν αγοράς 2 εκατ. ευρώ ενώ εφόσον αποφασίσει να κάνει δικό της τον παίκτη το καλοκαίρι του '14, θα παραχωρήσει στον Παναθηναϊκό και ποσοστό μεταπώλησης 20%.
διοικούντες τον Παναθηναϊκό έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τους «παρτενοπέι» για την παραχώρηση του 19χρονου γκολκίπερ ως «δανεικό» για έναν χρόνο, συμπεριλαμβάνοντας οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατ. ευρώ! Η υπόθεση «τρέχει» επί της ουσίας το τελευταίο δεκαήμερο, με την ιταλική ομάδα (που παρακολουθεί διακριτικά τον διεθνή πορτιέρε εδώ και ενάμιση χρόνο) να προσεγγίζει κάτω από άκρα μυστικότητα το «τριφύλλι», με στόχο να φτάσει σε ένα γρήγορο deal και να προλάβει τους υπόλοιπους επίδοξους «μνηστήρες» πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο U-20, υπό τον... φόβο πως οι «μετοχές» του Καπίνο μπορεί να ανέβουν ακόμη περισσότερο. Για τον λόγο αυτό ο Νίκος Νταμπίζας (έπειτα από σχετική πρόσκληση των Ιταλών) μετέβη το περασμένο σαββατοκύριακο στην Ιταλία, προκειμένου να προχωρήσει τη διαπραγμάτευση.
«Ναπολιτάνος» ο Καπίνο! 
Stefanos Kapino 2011-2012
Μία δελεαστική προσφορά αν μη τι άλλο, που έκανε τους «πράσινους» να πουν το πρώτο «ναι», αφού τους αφήνει ικανοποιημένους τόσο στα οικονομικά ανταλλάγματα όσο και στην προοπτική εξέλιξης του Καπίνο, που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στο Καμπιονάτο και θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.  Σε ό,τι αφορά τώρα τις απολαβές του παίκτη, οι Ιταλοί του προσφέρουν συμβόλαιο 350.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, ενώ εφόσον παραμείνει στη Νάπολι θα υπογράψει έως το 2017, με αύξηση στις απολαβές του 50.000 ευρώ κάθε έτος! Οι συζητήσεις είναι πλέον στο τελικό τους στάδιο και εάν κυλήσουν όλα ομαλά, δεν αποκλείεται έως την επόμενη εβδομάδα ο Καπίνο να μεταβεί στην Ιταλία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: